Beveiliging                                                                                    Home  |  Nieuws| Aanbiedingen | Contact | Links |

 

 

Schuifhekken

Draaihekken

Slagbomen

Garagepoorten

Industriepoorten

Autom. deuren

Home automation

Toegangscontrole

Parkeerbeheer

Bollards

Beveiliging

Bediening

Afstandsbediening

Kits

 

Video/Deurtelefoon

GSM module

CDVI

 

Overige

Serie DB

 

De draadloze fotocel: minder kabel en werk...  

Een revolutionair idee voor het installeren van een automatisatie op een bestaande poort die hiervoor niet uitgerust was.

De DB beperkt de tijd en kosten van installatie, dit zowel wat het metselwerk als de grondwerken betreft.

 

   
   

Serie DIR

 

Hindernis detecterende fotocellen...

 

De fotocellen DIR zijn hindernisdectoren die werken met een gemoduleerde infraroodstraal. Bij de serie DIR kan elke geplaatste ontvanger pas werken wanneer hij verbonden is met zijn bijhorende zender, die hierdoor elke mogelijke interferentie van andere toebehoren uitsluit.

De serie DIR heeft een mooi design en is beperkt in afmetingen. De fotocellen kunnen ook op verschillende hoogtes geplaatst worden dankzij de bijhorende paaltjes.

 

   
   

Serie DOC

 

Veiligheidsfotocellen...

 

Alle fotocellen van de serie DOC kunnen zowel in- als opbouw ge´nstalleerd worden en dit dankzij hun bevestigingstoebehoren. Zijn beperkte afmetingen en de gemakkelijke aansluiting is ideaal voor elk systeem.

De fotocellen kunnen ook op verschillende hoogtes geplaatst worden dankzij de bijhorende paaltjes.

 

   
   

Serie DF

 

Het gevoelige veiligheidsprofiel conform aan de Europesenormen...  

Systeem ontwikkeld om uw automatiseringssysteem conform te maken aan de nieuwe Europese Normen: (EN 12978 UNI EN 954-1)

Duurzame soepele boord vervaardigd uit duurzaam soepel materiaal (TPE 65 Short A) waardoor het profiel ten allen tijde gevoelig en elastisch blijft, zelfs bij extreme temperaturen (-40░/+80░).

 

   
   

Serie DB + DF

 

Totale veiligheid van CAME, conform aan de Europese normen...  

De montage is vereenvoudigd dankzij de nieuwe draadloze fotocellen DB. Afbraakwerken, grondwerken en metselwerken zijn niet meer nodig. De automatisatie installeert zich snel en zonder problemen. De aanpassingen om conform te zijn aan de nieuwe normen zijn sterk vereenvoudigd omdat al onze modellen DB en DF volgens de nieuwe norm gekeurd zijn. De draadloze fotocel DB gekoppeld aan het gevoelige veiligheidsprofiel DF maken het
automatiseren van een schuifhek 100% veilig. De in twee richtingen werkende infraroodstraal verhoogt het bereik, terwijl het vervormbare en gevoelige veiligheidsprofiel elk toevallig contact vermijdt met een hindernis dat onder de fotocelstraal zou zijn doorgekomen.

 

   
   

Serie KIARO

 

De intelligente flitslamp...

 

Alle types flitslampen kregen een totaal nieuw design, minder strakke vorm en beperkter in afmetingen. Een eenvoudig systeem om een periodieke onderhoud van het geautomatiseerd systeem te programmeren met de intelligente flitslamp KIARO I.

Deze flitslamp waarschuwt niet alleen wanneer poort of hek in beweging is, ze telt ook het aantal bewegingen van de automatisatie. Wanneer een bepaald, op voorhand ingesteld aantal bewegingen is bereikt, dan wordt een bijkomend rood lichtsignaal gegeven. Dit kan een waarschuwing zijn om een periodiek onderhoud uit te voeren.

 

   
   

 

 

          

             

 

     

 

 

 

 BS products  Busschopsweg 2  6093 AA  Heythuysen  0031 475 494335   0031 653556951   Info@bsproducts.nl