Schuifhekken                                                                            Home  |  Nieuws| Aanbiedingen | Contact | Links |

 

 

Schuifhekken

Draaihekken

Slagbomen

Garagepoorten

Industriepoorten

Autom. deuren

Home automation

Toegangscontrole

Parkeerbeheer

Bollards

Beveiliging

Bediening

Afstandsbediening

Kits

 

Video/Deurtelefoon

GSM module

CDVI

 

Overige

BX-243
Een nieuw concept voor het automatiseren van schuifhekken!

 

Voorzien van een ingebouwde bedieningskast van de nieuwe generatie, voldoet de BX243 motor aan alle conformiteitscriteria
inzake maximale impactkrachten gedurende de beweging van het hek, zoals voorzien doorde Europese normen EN 12445-EN 12453.

Deze 24 V motor met modern design is bestemd voor het automatiseren van schuifhekken tot 300 kg (max 8,5 m lengte) en kan zowelin privé als in openbare plaatsen gebruikt worden.

 

   
   

 Serie BX

 

Automatiseren met gezond verstand...
 

De BX serie omvat een gamma schuifhekmotoren voor iedere toepassing van zwaardereschuifhekken op rail (tot 800 kg).Deze motoren voldoen aan de strengste eisen op gebied van gebruik, installatie en veiligheid. Een ruime keuze, gaande van de basisversie voor residentieel gebruik tot de versies op laagspanning voor intensief en gezamelijk gebruik, en dit via de serie met ENCODER voor de controle van de beweging.

 

   
   

  

Serie BK
De betrouwbaarheid gekoppeld aan flexibiliteit...
 

De motor voor automatisatie van schuifhekken met frequent en gemeenschappelijk gebruik zoals men die vindt aan fabrieken, ziekenhuizen en andere instellingen.

De BK serie bevat 7 verschillende motoren voor schuifhekken met een gewicht tot 800kg, 1200kg, 1800kg en 2200 Kg.

 
 

 

BY-3500T

Kracht, controle en veiligheid...

De BY3500T, vervolledigt het gamma van CAME en werd speciaal ontworpen voor alle uitzonderlijke toepassingen zoals schuifhekken tot 3500Kg.                   

Deze motor met ingebouwde stuurkast garandeert een optimale werking van de zwaarste hekken in de moeilijkste omstandigheden.

 

 

 

 


                          

          

             

 

     

 

 

 

 BS products  Busschopsweg 2  6093 AA  Heythuysen  0031 475 494335   0031 653556951   Info@bsproducts.nl