Videofoon                                                                                    Home  |  Nieuws| Aanbiedingen | Contact | Links |

 

 

Schuifhekken

Draaihekken

Slagbomen

Garagepoorten

Industriepoorten

Autom. deuren

Home automation

Toegangscontrole

Parkeerbeheer

Bollards

Beveiliging

Bediening

Afstandsbediening

Kits

 

Video/Deurtelefoon

GSM module

CDVI

 

Overige

COMELIT 8270

 

IDEALkit Intercomset 2-draads...

 

Style Kit 2 is de door Comelit verwezenlijkte enkelvoudige deurtelefoonkit, makkelijk te installeren daar er slechts 2 aders nodig zijn. Style Kit 2 heeft een origineel en innovatief design, ekenmerkt door de onmiskenbare en exclusieve blauwe leds, grote naamkaarthouders en een hoge geluidskwaliteit. Door de eenvoudige toevoeging van een deurtelefoon of een extra bel kan het systeem makkelijk uitgebreid worden en door een elegante bureausteun is het systeem bruikbaar voor vrijwel iedere situatie. Het entreepaneel is een wandmodel, maar bij de verpakking is ook de doos art. 3554 ingesloten, om er een inbouwmodel van te maken.

 

   
   

COMELIT 8171

 

BRAVOkit B/W videoset simplebus...s

 

De Bravokit is de nieuwe video-intercomkit van Comelit:eenvoudig maar bijzonder flexibel.Het ontwe rp is gebaseerd op de exclusieve Simplebus technologie van Comelit, deabsolute norm voor eenvo u d.De kit bestaat uit een Powercom inbouw ent reepaneel met exclusieve, blauwe LEDnachtverlichting en een robuust en origineel design, en een monitor van het type Bravo,de nieuwe video-intercommonitor met zijn elegante, strakke vorm die in praktisch iederinterieur past.Deze kit bestaat uit:- een monitor type Bravo art. 5701- een grondplaat, 5714/K- een transformator art. 1205/B- een entreepaneel art. 4875/BK- een aftakblokje art. 1214/2- een afsluitblokje art. 1216.

 

   
   

 

          

             

 

     

 

 

 

 BS products  Busschopsweg 2  6093 AA  Heythuysen  0031 475 494335   0031 653556951   Info@bsproducts.nl